Buku resipi Senangnya Memasak Kambing ini menghidangkan 23 resipi kambing dan 7 resipi baru. Ia disertakan dengan gambar langkah demi langkah yang mudah dan praktikal. Resipi-resipi ini disediakan oleh Chef Hanieliza yang berpengalaman luas dalam bidang masakan. Hidangan yang disajikan bukan sahaja lazat, malah mudah dan cepat disediakan.
=========================
Format: Paperback
Saiz: 5.5"x 8.5"
ISBN-13: 978-967-411-265-3
Tarikh Terbit: 9 Jun 2014
Jumlah Muka Surat : 64
Berat (kg): 0.13
Kategori: Resipi
Format: Paperback
Saiz: 5.5"x 8.5"
ISBN-13: 978-967-411-265-3
Tarikh Terbit: 9 Jun 2014
Jumlah Muka Surat : 64
Berat (kg): 0.13
Kategori: Resipi
Penulis: Chef HanielizaPenerbit: PTS Millennia Sdn Bhd
=========================
RM 6.50 |
Add to Cart |
Isi Kandungan 7 Resipi Baru 1. Asam Pedas Kambing 2. Bamia Kambing 3. Beriani Kambing 4. Dalca Kambing 5. Kambing Goreng Jintan 6. Kambing Masak Merah 7. Kari Kambing Resipi Sedia Ada 8. Kurma Kambing 9. Kambing Masak Lada Hitam 10. Kuzi Kambing 11. Stew Kambing 12. Singgang Kambing 13. Rendang Kambing 14. Kambing Goreng Cili Api 15. Sup Tulang Merah 16. Kambing Masak Ketumbar 17. Kambing Goreng Serai 18. Kambing Massala 19. Keema Kambing 20. Kambing Kismis 21. Tomyam Kambing 22. Kambing Goreng Serai 23. Gulai Tumis Darat Kambing 24. Kambing Goreng Serai 25. Kari Kambing 26. Sup Tulang Merah 27. Kambing Masak Ketumbar 28. Keema Kambing 29. Kambing Kismis 30. Beriani Kambing |
No comments
Post a Comment