Senangnya Memasak Ikan (Edisi Kedua)

Buku resipi Senangnya Memasak Ikan ini menghidangkan 23 resipi ikan dan 7 resipi baru. Ia disertakan dengan gambar langkah demi langkah yang mudah dan praktikal. Resipi-resipi ini disediakan oleh Chef Hanieliza yang berpengalaman luas dalam bidang masakan. Hidangan yang disajikan bukan sahaja lazat, malah mudah dan cepat disediakan.

=======================
Format: Paperback
Saiz: 5.5"x 8.5"
ISBN-13: 978-967-411-263-9
Tarikh Terbit: 9 Jun 2014
Jumlah Muka Surat : 64
Berat (kg): 0.13
Kategori: Resipi
Penulis: Chef Hanieliza
Penerbit: PTS Millennia Sdn Bhd
=======================


RM 6.50

Add to Cart


Isi Kandungan

7 Resipi Baru


Bergedel Ikan
Siakap Kerabu Mangga
Ikan Kukus Asam Boi
Ikan Pesmol
Kari Ikan Portugis
Lemak Cili Api Telur Ikan
Tomyam Ikan

Resipi Sedia Ada
Ikan Asam Rebus
Singgang Ikan Tongkol
Cencaru Belah Belakang
Ikan Bakar
Ikan Goreng Berlada
Asam Pedas Ikan Pari
Pari Asam Lada Hitam
Asam Pedas Bungkus
Ikan Tiga Rasa
Ikan Bakar Tomyam
Kari Kepala Ikan
Stik Ikan
Ikan Kukus Serai
Sardin Lemak Cili Api
Ikan Percik
Tenggiri Goreng Asam
Ikan Patin Asam Tempoyak
Ikan Masak Lemak Cili Api
Ikan Masam Manis
Ikan Masak Taucu
Gulai Ikan Masin
Gulai Kunyit Lengkuas
Tenggiri Jeruk Goreng Cili

No comments

Post a Comment

Info Section