Buku resipi Senangnya Memasak Daging ini menghidangkan 23 resipi makanan barat dan 7 resipi baru. Ia disertakan dengan gambar langkah demi langkah yang mudah dan praktikal. Resipi-resipi ini disediakan oleh Chef Hanieliza yang berpengalaman luas dalam bidang masakan. Hidangan yang disajikan bukan sahaja lazat, malah mudah dan cepat disediakan.
===============================
Format: Paperback
Saiz: 5.5"x 8.5"
ISBN-13: 978-967-411-267-7
Tarikh Terbit: 9 Jun 2014
Jumlah Muka Surat : 64
Berat (kg): 0.13
Kategori: Resipi
Penulis: Chef Hanieliza
Penerbit: PTS Millennia Sdn Bhd
===============================
Penerbit: PTS Millennia Sdn Bhd
===============================
RM 6.50 |
Add to Cart |
7 Resipi Baru 1. Daging Asam Pedas 2. Daging Beriani 3. Daging Dendeng 4. Daging Goreng Lada Hitam 5. Daging Halia 6. Daging Kisar Goreng 7. Daging Nasi Kandar Resipi Sedia Ada 8. Daging Prun 9. Daging Sos Tiram 10. Kari Daging 11. Bergedel Daging 12. Rendang Campur 13. Hati Goreng Berempah 14. Rendang Tok 15. Stew Daging 16. Sup Tulang Ala Mamak 17. Daging Masak Hitam 18. Daging Gulai Kawah 19. Daging Masam Manis 20. Lemak Cili Api Daging Salai 21. Daging Goreng Pattaya 22. Daging Bakar 23. Daging Padprik 24. Rendang Palembang 25. Bergedel Pandang 26. Acar Daging 27. Pais Daging 28. Daging Oregano 29. Kalio Daging 30. Limpa Goreng Berlada |
No comments
Post a Comment