Senangnya Memasak Daging (Edisi Kedua)

Buku resipi Senangnya Memasak Daging ini menghidangkan 23 resipi makanan barat dan 7 resipi baru. Ia disertakan dengan gambar langkah demi langkah yang mudah dan praktikal. Resipi-resipi ini disediakan oleh Chef Hanieliza yang berpengalaman luas dalam bidang masakan. Hidangan yang disajikan bukan sahaja lazat, malah mudah dan cepat disediakan.

===============================
Format: Paperback
Saiz: 5.5"x 8.5"
ISBN-13: 978-967-411-267-7
Tarikh Terbit: 9 Jun 2014
Jumlah Muka Surat : 64
Berat (kg): 0.13
Kategori: Resipi
Penulis: Chef Hanieliza
Penerbit: PTS Millennia Sdn Bhd
===============================


RM 6.50

Add to Cart

 

Isi Kandungan

7 Resipi Baru

1. Daging Asam Pedas

2. Daging Beriani

3. Daging Dendeng

4. Daging Goreng Lada Hitam

5. Daging Halia

6. Daging Kisar Goreng

7. Daging Nasi Kandar


Resipi Sedia Ada


8. Daging Prun

9. Daging Sos Tiram

10. Kari Daging

11. Bergedel Daging

12. Rendang Campur

13. Hati Goreng Berempah

14. Rendang Tok

15. Stew Daging

16. Sup Tulang Ala Mamak

17. Daging Masak Hitam

18. Daging Gulai Kawah

19. Daging Masam Manis

20. Lemak Cili Api Daging Salai

21. Daging Goreng Pattaya

22. Daging Bakar

23. Daging Padprik

24. Rendang Palembang

25. Bergedel Pandang

26. Acar Daging

27. Pais Daging

28. Daging Oregano

29. Kalio Daging

30. Limpa Goreng Berlada

No comments

Post a Comment

Info Section