Himpunan 44 resipi Koleksi Terbaik Chef Norzailina Nordin yang sesuai untuk majlis hari jadi, minum petang, perayaan ataupun sebagainya.
Gabungan resipi baru dan lama yang sesuai untuk citarasa kanak-kanak sehingga dewasa.
Mengandungi langkah demi langkah beserta gambar bagi memudahkan anda memahami dengan jelas apa yang perlu dibuat.
Turut disertakan petua bagi menghasilkan kek, biskut, dan kek pop. Pastikan anda mencuba resipi-resipi dalam buku ini.
Anda pasti puas hati!
===========================
ISBN-13: 978-967-411-140-3
Tarikh Terbit: 1 Jul 2013
Jumlah Muka Surat : 104
Berat (KG) : 0.35
Kategori: Resipi
Penulis: Chef Norzailina Nordin
Penerbit: PTS Millennia Sdn Bhd
===========================
===========================
RM 15.00 |
Add to Cart |
Prakata Tip Memasak Biskut Manis - Biskut Bintang Gajus - Biskut Lemon Bijan - Biskut Trio Lapis - Biskut Kelapa Bersalut - Segi Tiga Pralin Biskut Savouri - Biskut Keju Jintan - Aroma Herba - Kacang Dal - Bijan Pedas - Cornflakes Berempah Kek Kukus - Kek Keju Strawberi - Kek Pandan Kelapa - Kek Pelangi - Kek Kukus Oren - Kek Coklat Lembap Kek Bakar - Kek Keju Marmar - Red Velvet - Kek Buah - Mufin Pisang - Brownies Manisan - Kek Batik - Durian Crepe - Mousse Mangga - Pavlova - Trifel Raspberi Tat - Tat Strawberi Oren - Tat Coklat - Tat Keju - Tat Pandan - Pai Epal Berkaramel Kek Pop - Upin Ipin - Mawar - Buah-buahan - Hati Manik - Dwirasa Puding - Jeli Strawberi - Puding Kastad - Puding Nanas - Jeli Oreo - Puding Roti Cupcakes/Kek Cawan - Anekarama - Bunga-bungaan - Bingkisan - Figurin - Wajah |
No comments
Post a Comment