Tetapi saya hanya ada 60 minit sahaja untuk siapkan makanan untuk keluarga saya.
Inilah buku yang dapat membantu penyediaan hidangan kita di dapur. Bukan hanya lauk, buku ini juga mengajar kita menyediakan pencuci mulut dalam masa 60 minit. Sukar hendak percaya? Ya, percayalah.
Mengapa perlu memiliki buku ini? Buku ini memberi idea penyediaan hidangan untuk 20 hari. 5 hari bekerja untuk sebulan. Baki lagi 2 hari? Hari Sabtu dan Ahad kita makan di kedailah.
===========================
Format: Paperback
Saiz: 7.5" x 10”
ISBN-13: 978-967-411-807-5
Tarikh Terbit: 14 Mar 2016
Jumlah Muka Surat: 96
Berat (Kg): 0.27
===========================
RM 15.00 |
Add to Cart |
Isi KandunganMinggu PertamaHari 1 - Udang Masak Lada Hitam - Tom Kha Ghai - Mango Sago Hari 2 - Gerang Asam - Kacang Panjang Kerinting Tumis Belacan - Nachos Pisang Karamel dan Ais Krim Hari 3 - Ayam Rangup Bermadu - Sup Telur - Melon Bersama Madu dan Yogurt Hari 4 - Nasi Seafood Berkuah - Puding Roti Bersos Hari 5 - Steak Daging - Puding Yorkshire - Coklat Marshmellow Minggu Kedua Hari 1 - Ikan Belanda - Gulai Lemak Bayam Merah dengan Petai - Teh Hijau Strawberi Hari 2 - Nasi Tulang Rusuk - Puding Susu Bersama Sos Oren Hari 3 - Ikan Kukus Sambal Belacan dengan Taucu - Udang Berkrim - Aiskrim Berry Hari 4 - Sardin Masak Lemak Cili Padi - Tumis Terung bersama Daging Cencang - Lassi Buah Pear dan Mangga Hari 5 - Mihun Kari - Ayam Berempah - Salad Buah-Buahan Bermadu |
No comments
Post a Comment