Resipi Kontemporari: Ibu Berpantang

Chef Fazalina Ismail muncul juara dalam Pertandingan Akhir Chef Selebriti Berita Harian 2011 dengan menampilkan sajian asli ala kontemporari. Penulis jemputan ruangan masakan di Majalah RATU dan Berita Harian ini aktif menyertai pertandingan memasak anjuran Nestle, Maggi, Rempah Mak Dara, Adabi, dan banyak lagi. Sebelum ini, beliau pernah berkhidmat sebagai chef di beberapa buah hotel di Malaysia. Bakat dalam bidang masakan diwarisi daripada keluarga sebelah ibu beliau. Bakat sejak kecil ini akhirnya menarik minat beliau bagi berkongsi resipi melalui Siri Resipi Kontemporari.

================================
Format: Paperback
Saiz: 5.5"x 8.5"
ISBN-13: 978-967-411-183-0
Tarikh Terbit: 21 Aug 2013
Jumlah Muka Surat : 48
Berat (kg): 0.10
Kategori: Resipi
Penerbit: PTS Millennia Sdn Bhd
================================









RM 5.50
Add to Cart

    Kerabu Pegaga

    Sup Ikan haruan

    Ikan Bilis Lada Hitam

    Singgang Ikan

    Peria Katak Masak Asam

    Ayam Kampung Masak Selasih

    Roti Bakar Kasih Ayah

    Sandwic Mama

    Bening Ikan Bilis

    Brokoli Kukus dengan Ikan Tenggiri

    Daging Bakar Lada Hitam

    Salad Buah-buahan

    Talam Berempah

    Botok Pucuk Ulaman dengan Ikan Tenggiri

    Ayam Kampung Rendang Ibu

    Salad Daging Bakar

    Nasi Ulam Mudah

    Sup Tomato dengan Roti Bawang Putih

    Ayam Kukus Halia

    Ikan Merah Kukus

    Ikan Haruan Bakar

    Minuman Jus Permata Hatiku

    Spaghetti E Olio Kasih Tersimpul






No comments

Post a Comment

Info Section